Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La consellera de Medi Ambient i el batle de Valldemossa participen de la posada en marxa de la recollida porta a porta al municipi

La consellera de Medi Ambient i el batle de Valldemossa participen de la posada en marxa de la recollida porta a porta al municipi

(25/04/2016)

Com a acte simbòlic, avui dematí, s’ha retirat el darrer contenidor del poble

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, la directora insular de Residus, Catalina Maria Canals, el batle de Valldemossa, Nadal Torres, el regidor de Medi Ambient de Valldemossa, Antoni Colom, i una vintena d’alumnes de CEIP Nicolàs Calafat, han participat, avui dematí, a un acte per simbolitzar la posada en marxa de la recollida selectiva porta a porta al municipi. Concretament, s’ha escenificat l'adéu al darrer contenidor de residus que quedava al poble.

 

Després de gairebé 14 anys amb un sistema de recollida selectiva contractat a 2002 pel Consell de Mallorca, Valldemossa ha decidit apostar per un model adaptat a les característiques del poble amb l'objectiu de millorar els resultats de la recollida selectiva. Amb el nou model, la població, inclosos tots els comerços, tendrà un sistema de recollida porta a porta per a les diferents fraccions, inclosa l'orgànica.


Des del Departament de Medi Ambient s’ha donat i es seguirà donant tot el suport a Valldemossa i a la resta de municipis que volen anar més enllà en la recollida selectiva. El Programa de suport per a la recollida selectiva municipal segueix funcionant per tal que cap municipi quedi enrere i aconseguir, així, una millor gestió de residus.