Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La Comissió Assessora Smart Mallorca es reuneix per fer un seguiment del projecte

La Comissió Assessora Smart Mallorca es reuneix per fer un seguiment del projecte

(01/02/2019)

La Comissió Assessora del projecte Smart Island Mallorca s’ha reunit aquest divendres al saló d’actes de la FELIB a l’edifici Llar de la Joventut per fer un seguiment del projecte. 

La sessió ha servit per tractar els temes més destacats del projecte.  En primer lloc s’ha presentat la nova imatge de l’Smart Mallorca, s’ha parlat sobre les jornades Smart Mallorca 2019 que se celebraran el mes de març vinent, i sobre el concurs d’Innovació Smart.  A continuació, s’han valorat les diferents temàtiques a tractar durant les pròximes jornades. Finalment hi ha hagut un torn de precs i preguntes.

A la trobada hi ha assistit la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino i el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet. 

El projecte

El projecte «Smart Mallorca», presentat pel Consell de Mallorca mitjançant el departament de Modernització i Funció Pública, va ser seleccionat el 2016 com a beneficiari de la I Convocatòria d’Illes Intel·ligents del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Té un pressupost de 8.876.247,07 euros, que aportarà el Ministeri al 100% mitjançant l’entitat pública Red.es.

L’objectiu del projecte és millorar la qualitat de vida dels habitants de l’illa, dinamitzar el turisme i donar suport a les corporacions locals.