Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La capella de la Misericòrdia acollirà a partir de demà una exposició antològica de dibuixos de Pere Pavia

La capella de la Misericòrdia acollirà a partir de demà una exposició antològica de dibuixos de Pere Pavia

(13/05/2015)

La mostra, que recull també alguns relleus i escultures de l’artista, s’inaugurarà demà i es podrà visitar fins al proper 6 de juny

La capella de la Misericòrdia ha acollit avui la presentació de l’exposició «Pere Pavia: dibuixos, relleus i escultures», que serà inaugurada demà a les 19.00 hores i es podrà visitar fins al proper  6 de juny.

La presentació ha comptat amb la participació de l’artista, Pere Pavia, la comissària de la mostra, Gudi Moragues, i la directora insular de Cultura i Patrimoni, Catalina Sureda. 

També ha assistit Andreu Ferrer, que ha participat en l’edició del catàleg de la mostra amb el text «Pavia, íntim», i els tècnics del departament de Cultura responsables de l’exposició, Biel Pons i Climent Romaguera.

La mostra recull una antologia dels dibuixos de Pavia, que es completa amb alguns dels seus relleus i escultures. «L’artista sentia l’espineta clavada de fer una gran mostra de dibuix i ara, a la fi, el Consell de Mallorca fa realitat la seva voluntat de presentar una retrospectiva dels seus dibuixos», ha assegurat Moragues. Per la seva banda, Catalina Sureda, ha destacat «l’immens honor per al Consell de Mallorca d’acollir una de les mostres més singulars de la seva història, que ens dóna l’oportunitat de contemplar treballs que han sorgit del talent i la creativitat de Pavia», un artista que ha qualificat de «sobri, encuriosit, experimentat, erudit, infatigable, i intens» i que amb la seva obra ha contribuït a «apujar el llistó qualitatiu de la producció cultural i artística de Mallorca des de fa molts decennis».

L’exposició es podrà visitar de dimarts a divendres en horari de d’11 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h, i dissabtes de 10 a 14 h.