Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’Observatori de Turisme Sostenible col•laborarà amb Hotelbeds per posicionar Mallorca com a destinació turística sostenible

L’Observatori de Turisme Sostenible col•laborarà amb Hotelbeds per posicionar Mallorca com a destinació turística sostenible

(20/04/2023)

Les presidentes Armengol i Cladera visiten les instal•lacions de l’empresa turística, pionera en innovació i tecnologia turística a tot el món.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Caldera, juntament amb la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, han visitat l’empresa turística Hotelbeds. Durant la visita, la presidenta Cladera ha anunciat l’acord de col•laboració, a través de la Fundació Impulsa Balears, pel qual el grup hoteler aportarà dades a l’Observatori de Turisme Sostenible per posicionar Mallorca com a destinació turística sostenible. A la visita també hi han estat presents el conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela.

Cladera ha afirmat que Hotelbeds «és un exemple d’empresa puntera en innovació al sector turístic, que contribueix a que siguem referents mundials en tecnologia aplicada al turisme i amb qui col•laboram en sostenibilitat turística, ja que és una de les empreses amb qui cooperam, a través de la Fundació Impulsa Balears, perquè aporti dades a l'Observatori de Turisme Sostenible. Unes dades molt valuoses, especialment els de temporada baixa, que ens ajuden a posicionar Mallorca com a líder en sostenibilitat turística».

Per la seva banda, Francina Armengol ha destacat el paper d’Hotelbeds en l’impuls de la innovació i la introducció de la tecnologia per incrementar la productivitat del sector turístic. «És una empresa referent a les Illes Balears, capdavantera en tecnologia, innovació i ciència i nosaltres creiem fermament en l’impuls a l’ecosistema d’empreses tecnològiques de les Illes Balears», ha afegit la presidenta del Govern.

El conseller Andreu Serra ha explicat que també treballen amb Hotelbeds per fer campanyes de promoció directa en temporada baixa. El conseller de Transició, Turisme i Esports assegura que «aquesta feina conjunta ens aportarà uns resultats de millora en els mercats emissors en els mesos de febrer i novembre».

Hotelbeds Group és un proveïdor global de serveis de viatges amb més de 3.000 treballadors, 1.403 dels quals treballen a la seu de Palma. Proporciona habitacions d’hotel, organització d’esdeveniments, tramitació de serveis (com visats, trasllats o serveis de terra a creuers), excursions i circuits. Els seus principals clients són operadors turístics, agències de viatges, clients corporatius i consumidors finals.

Vídeos

hotelbeds