Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca incrementarà el 2022 la subvenció a la Federació Balear de Trot 

L’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca incrementarà el 2022 la subvenció a la Federació Balear de Trot 

(05/11/2021)

Aquesta ajuda econòmica suposa una aposta ferma del Consell de Mallorca per fer activitats en els hipòdroms Son Pardo i de Manacor.

El Consell de Mallorca, a través de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, destinarà el 2022 una ajuda econòmica de 920.000 euros a la Federació Balear de Trot (FBT) per tal de fomentar aquest esport a l’illa. Això suposa un increment de 70.000 euros respecte a 2021. 

La subvenció permetrà activitats tant a l’hipòdrom Son Pardo com al municipal de Manacor i, per tant, continua amb l'aposta del Consell de Mallorca pel desenvolupament de la indústria hípica, especialment del trot

Aquesta ajuda permetrà mantenir les activitats dels hipòdroms, que repercuteixen directa i indirectament en l'economia de l'illa, ja que el trot uneix esport, sector primari, reclam turístic i economia. A banda del pagament de premis i trofeus (inclòs el del Gran Premi Nacional, de gran rellevància social i esportiva), la subvenció possibilita el desenvolupament de carreres de trot, el pagament dels arbitratges i la contractació de seguretat. Així mateix, contribueix al control de pràctiques il·legals i el foment del benestar animal.