Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L'IMAS reforça el seu personal amb 214 persones

L'IMAS reforça el seu personal amb 214 persones

(06/04/2020)

Es tracta de noves contractacions per acumulació de tasques o per substitucions degudes a les noves necessitats derivades de la crisi del coronavirus

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), ha reforçat la seva plantilla amb la contractació de 214 persones d'ençà del començament de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de coronavirus. En concret, entre el 15 de març i el 3 d'abril s'han contractat 125 nous professionals i s'han cobert 89 places per substitució. Totes aquestes contractacions han estat provocades per l'ampliació de serveis, la creació de nous o la cobertura de baixes causades pels efectes del COVID-19.

Pel que fa als perfils més demandats entre els nous contractats, s'han incorporat a l'IMAS 86 auxiliars d'infermeria, 55 persones com a personal de serveis, 26 auxiliars d'inserció,13 infermers o infermeres i 8 treballadors i treballadores socials entre altres professionals.

La contractació de més personal per part de les diferents àrees i serveis de l'IMAS ha vengut motivada pel coronavirus que ha afectat directament el funcionament de la institució insular. És a dir, des de l'IMAS s'han cobert totes aquelles baixes provocades per la malaltia i s'han posat en marxa nous serveis que han fet necessària la incorporació de personal. 

En aquest sentit, cal recordar la posada en funcionament del telèfon gratuït per atendre emergències socials, el 900 100 444 que ja ha atès més de 720 demandes. Així mateix, s'han habilitat diferents espais per atendre persones sense sostre al poliesportiu de Sant Ferran i a l'hipòdrom de Son Pardo i s'han reforçat les plantilles de les residències i centres que depenen de l'IMAS.