Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L’IMAS i l’Ajuntament de sa Pobla signen un conveni per a l’elaboració i repartiment de menjar a domicili

L’IMAS i l’Ajuntament de sa Pobla signen un conveni per a l’elaboració i repartiment de menjar a domicili

(25/03/2021)

La cuina de la residència Huialfàs s’encarregarà de l’elaboració del menú per donar servei al col•lectiu de persones majors vulnerables del municipi.

El conseller de Drets Socials i president de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Javier de Juan i el batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert han signat avui un conveni de col•laboració per a la gestió del servei d’elaboració i repartiment de menjar a domicili al municipi. 

Aquest servei té com a principal objectiu cubrir les necessitats bàsiques d’alimentació del col•lectiu de persones majors en situació de vulnerabilitat del poble. D’aquesta manera des de l’IMAS es durà a terme l’elaboració dels diferents menús des de la cuina de la residència Huialfàs, mentre que l’ajuntament s’encarregarà, a través del serveis socials de gestionar les sol•licituds i dur a terme el repartiment. 

La residència Huialfàs ja venia elaborant menjar per endur per atendre aquest col•lectiu, però amb aquest conveni es formalitza i es dóna continuïtat al projecte, amb la qual cosa s’assegura funcionament del servei i fa que aquest pugui arribar a  més persones que ho necessitin. D’aquesta manera i gràcies al conveni signat es podrà atendre un total de 45 persones, ja que a partir del mes de maig s’ampliarà en 20 places el servei que ja s’oferia des de la residència.