Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS convoca la concertació del servei de funció tutelar per a persones amb discapacitat intel•lectual i/o del desenvolupament

L'IMAS convoca la concertació del servei de funció tutelar per a persones amb discapacitat intel•lectual i/o del desenvolupament

(26/04/2019)

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) convoca la concertació d'un servei de funció tutelar per a persones amb discapacitat intel•lectual i/o del desenvolupament, inclosos a la xarxa pública de serveis per a persones amb discapacitat de Mallorca,  tal i com apareix publicat al BOIB del passat 25 d'abril. 

Es tracta d'un servei que ha de comptar amb 224 places i que estarà dotat amb un pressupost màxim de 692.160€. El concert tendrà una vigència de dos anys, prorrogable pel mateix període, tal com estableixen les bases d'aquesta convocatòria.

Aquest servei està dirigit a persones amb discapacitat intel•lectual i/o del desenvolupament amb la capacitat jurídica modificada, i té com a principal objectiu vetllar per la persona tutelada i fer tot el que sigui necessari per al seu benestar i desenvolupament integral. L’entitat que du a terme l’activitat de suport a la funció tutelar representa a la persona tutelada i administra els seus béns, d’acord amb l’encàrrec fet per l’autoritat judicial competent. És un servei substitutori de la funció que farien els familiars o tutors. 

Els beneficiaris d'aquest servei són persones amb discapacitat intel•lectual i/o del desenvolupament , a partir de 16 anys, i amb la capacitat jurídica modificada que han estat sotmeses a règim de tutela o curatela per una Fundació Tutelar per resolució judicial. 

La informació per a les entitats que vulguin optar al concert amb les característiques tècniques, condicions del servei, presentació de sol•licituds, etc està disponible a la seu electrònica del Consell de Mallorca.