Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L'IMAS celebra el Dia Internacional de la Infància

L'IMAS celebra el Dia Internacional de la Infància

(23/11/2018)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver  i la vicepresidenta, Caterina Mas, han assistit avui a l'acte que ha organitzat l'àrea de Menors i Família de la institució per commemorar el Dia Internacional de la Infància, que es celebra cada any el 20 de novembre.

L'acte, que ha tengut lloc a la Llar d'Ancians, s'ha dividit en vàries parts. D'una banda ha tengut lloc el relleu en el Consell de la Infància i Adolescència de l'IMAS amb el nomenament i la presa de possessió dels nous consellers, seguit de la projecció d'un vídeo que recull les activitats que des d'aquest organisme s'han duit terme en el darrer any.
El Consell de la Infància i Adolescència de l'IMAS està format per 37 consellers dividits en dues seccions, una primera amb nins de 6 a 12 anys, que són escollits pels seus companys en representacions dels diferents recursos residencials de l'àrea de Menors i els nins que es troben en acolliment familiar. La segona secció està constituïda de la mateixa manera que la primera, però en aquest cas l'edat dels nins és de 13 a 18 anys.

Posteriorment ha estat el torn de la presentació d'alguns dels programes que es duen a terme des d'aquesta àrea de l'IMAS, com ara el Programa Esperança (programa d'adopció de menors amb necessitats especials o grups de germans), el Club de l'Expressió (espai dirigit a grups d'infants i joves de diferents edats, per a què puguin  expressar les seves emocions i experiències, dirigit per professionals) o el programa de psicomotricitat terapèutica.

L'acte ha finalitzat amb un berenar i algunes activitats adreçades als menors.