Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

JUGAM amb l’Elit visitarà dissabte Son Moix per omplir d’activitat i de valors els partits del Palma Futsal i del Reial Mallorca

JUGAM amb l’Elit visitarà dissabte Son Moix per omplir d’activitat i de valors els partits del Palma Futsal i del Reial Mallorca

(17/11/2016)

Arranca el programa de foment i promoció dels valors dins l’àmbit esportiu JUGAM amb l’Elit de la direcció insular d’Esports amb els equips d’elit de Mallorca. Ho fa en dues cites esportives de primer nivell que tindran lloc durant la jornada de dissabte a Son Moix.

Allà jugaran els seus respectius partits tant el Palma Futsal, que ho farà a les 12 hores davant l'Inter Movistar, i també el Reial Mallorca, que ho farà a l’Ibersotar Estadi a les 18 hores davant el Sevilla Atlético. Un partit que servirà, a més, perquè el club mallorquinista presenti les seves categories base.

 

Així, de 12h a 15h, abans de la presentació dels equips base del RCD Mallorca, la Direcció Insular d’Esports del Consell estarà present amb 3 activitats. Per a nins de 3 a 6 anys, es realitzarà una activitat de psicomotricitat amb un inflable, i per als nins de més de 6 anys dues activitats: una d'equilibris i patins i una altra organitzada amb l'inflable ‘Pista Americana’. A més, en acabar la presentació i previ al partit RCD Mallorca - Sevilla Atlético seguiran les activitats i els monitors pintaran les cares de vermell i negre a tota la gent que vulgui, grans i petits.

 

I a partir de les 9.30 hores a Son Moix, abans del partit Palma Futsal - Inter Movistar (12 hores) JUGAM amb l’Elit estarà present amb activitats de Jocs espartans, amb l'inflable rocòdrom i amb un pinta-cares amb els colors del Palma Futsal per animar durant el partit.

 

A més, Esports del Consell posa dos autocars perquè 100 nins de Manacor puguin anar a Palma a gaudir de l'activitat i a veure el seu equip davant el millor equip del món. I just abans de començar el duel, els jugadors regalaran camisetes de JUGAM amb l'Elit, que incorporen diferents missatges de valors.

 

Avui, el director esportiu José Tirado, juntament amb l’entrenador del Palma Futsal, Juanito, i diversos jugadors han presentat aquesta iniciativa que és l’inici d’una col·laboració que s'allargarà durant tota la temporada. “Nosaltres tenim ben clara la importància de fomentar els valors tant dintre com fora de la pista i és per això que estam molt contents de donar suport a aquesta iniciativa del Consell de Mallorca”, ha explicat Tirado.