Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

JUGAM amb l’Elit incorpora l’equip de bàsquet Discaesports per seguir fomentant els valors en l’àmbit esportiu

JUGAM amb l’Elit incorpora l’equip de bàsquet Discaesports per seguir fomentant els valors en l’àmbit esportiu

(01/02/2017)

El programa de foment d’esports i valors JUGAM amb l’Elit , que impulsa la Direcció Insular d’Esports del Consell juntament amb els equips que juguen en categoria nacional, camina cap endavant i suma esforços. Avui al Poliesportiu de Sant Ferran, el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell, Francesc Miralles, i la directora insular d’Esports, Margalida Portells, han firmat un acord per integrar un nou equip d’elit en aquest projecte, el Discaesports, que disputa la Lliga Nacional FEDDF de bàsquet en cadira de rodes.

Un acord que implicarà l’organització de jornades esportives i/o formatives durant la temporada, la participació de l’equips en els diversos programes del Catàleg de Serveis de la DIE (Suma’t, Jocs Esportius Escolars, jornades recreatives) o la presència amb una imatge fixa i merchandising que fomentin valors a esdeveniments o partits importants.

 

“Suposa donar un nou impuls al programa de valors amb equips d’elit que hem encetat”, explica el vicepresident primer, Francesc Miralles, “i en aquest cas concret de Discaesport la feina en valors entre els més joves ve acompanyada també per la voluntat de donar suport a la integració de les persones, siguin quines siguin les seves capacitats, a través de l’activitat esportiva”.

 

“Per a nosaltres és molt positiu poder col·laborar en projectes com aquest del Departament d’Esports del Consell perquè els nostres objectius són fomentar l’esport, el bàsquet en aquest cas, sobretot entre les persones amb alguna discapacitat. Estic segur que durant la temporada farem accions que serviran per donar a conèixer la nostra tasca social”, ha assenyalat el president de Discaesports, Jaume Grimalt, acompanyat del vicepresident Guillermo Morey, l’entrenador Xisco Morey i jugadors de la primera plantilla.

 

Amb Discaesports ja són 10 els equips, de 9 clubs esportius, que integren aquest projecte encaminat a fer accions concretes amb els equips d’elit aprofitant així que són un gran ‘altaveu’ per arribar als més joves, que són, en definitiva, a qui va dirigit aquest programa.