Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Josep Carreres finalitza en segona posició a la Copa d’Europa d’Amateurs a Vincennes

Josep Carreres finalitza en segona posició a la Copa d’Europa d’Amateurs a Vincennes

(28/01/2017)

Biel Pou i Trebol finalitzen en sisena posició el Prix du Luxembourg i no consegueixen revalidar el títol aconseguit el 2016. Més de 200 aficionats al trot de les Illes Balears s’han desplaçat fins a París per viure en directe el cap de setmana més important a nivell mundial d’aquest esport.

El menador menorquí Josep Carreres s’ha proclamat avui a l’Hipòdrom de París-Vincennes, catedral del trot a nivell mundial, subcampió d’Europa d’Amateurs després de finalitzar la prova en segona posició a les regnes de Soho. Carreres ha creuat la línia de meta amb un temps d’1’15”3 després del menador francès Cyril Baty, guanyador de la prova a les regnes de Reby di Celo amb un temps d’1’14”4. El tercer en arribar a meta ha estat el menador suec Oscar Ginman qui ha finalitzat la cursa amb un temps d’1’15”5 amb Vivaldi. La prova estava dotada amb 18.000 euros en premis.

 

Per altra part, el menador mallorquí Biel Pou, a les regnes del campió menorquí Trebol, ha finalitzat la cursa més destacada de la jornada d’avui, el Prix du Luxembourg, dotat amb 110.000 euros en premis, en sisena posició i no han aconseguit revalidar el títol de 2016. Pou ha creuat la línia de meta amb un temps d’1’12”1. El guanyador de la prova ha estat el menador i ídol francés Jean Michelle Bazire, qui ha finalitzat la prova amb un temps d’1’11”4 a les regnes d’Aubrion du Gers.

 

El conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Joan Font, i el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Jaume A.Ramis, s’han desplaçat fins a París per seguir en directe les curses i trasmetre el suport d’ambdues institucions als representants de les Illes Balears que hi han participat, el mallorquí Biel Pou i el menorquí Josep Carreres.

 

Més de 200 aficionats al trot de tots els indrets de les Illes Balears s’han desplaçat fins a París per viure en directe el cap de setmana més important a nivell mundial d’aquest esport.