Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Joan Antoni Riera i Dream de Font s'imposen amb autoritat al 60è Gran Premi de Manacor 2016

Joan Antoni Riera i Dream de Font s'imposen amb autoritat al 60è Gran Premi de Manacor 2016

(12/06/2016)

El cavall de la quadra Morro-Calvo s'imposa a la clàssica manacorina amb un temps de 1:17'2, per davant de Duna de Llevant i de Deco SAS.

Joan Antoni Riera 'Es Boveret', a les regnes de Dream de Font, ha guanyat avui el 60è Gran Premi de Manacor 2016 després de realitzar una espectacular remuntada durant els darrers 600 metres i fer-se amb la victòria amb un temps de 1:17'2. El cavall de la quadra Morro-Calvo ha finalitzat per davant de Duna de Llevant, qui amb Antoni Frontera fou guanyadora del 83è Gran Premi Nacional 2016, i de Deco SAS, conduit per Guillem Andreu.

 

Amb aquesta victòria, el menador manacorí acumula ja set victòries al Gran Premi de Manacor, la cita cavallista per excel·lència de la comarca de Llevant.

 

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Jaume A. Ramis, el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, i el conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela, han fet entrega del trofeu a Joan Antoni Riera.