Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Garrido explica als veïnats de Sa Indioteria el projecte de millora del camí vell de Bunyola a l’altura del torrent Gros

Garrido explica als veïnats de Sa Indioteria el projecte de millora del camí vell de Bunyola a l’altura del torrent Gros

(27/03/2018)

Una trentena de veïnats i veïnades de Sa Indioteria han assistit a la reunió informativa. Aquest projecte eliminarà una corba perillosa.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha presentat el projecte als veïnats de Sa Indioteria el projecte de millora de la carretera Ma-2031, camí vell de Bunyola, amb el qual s’eliminarà una corba molt perillosa que passa per damunt el torrent Gros.

A la trobada, també hi han participat la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino; el secretari tècnic de Territori i Infraestructures, Marc López, i el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, Marc López.

Garrido ha manifestat que «donam resposta a una demanda històrica dels veïnats de la zona per la perillositat de la corba». A més, «acompanyam l’actuació amb una integració paisatgística bastant potent i construirem un carril bici que connectarà amb el que té projectat l’ajuntament de Marratxí».

L’obra que es durà a terme té un pressupost d’1,8 milions d’euros i el termini d’execució serà de 8 mesos. Aquests treballs consistiran en redreçar la carretera per tal d’evitar la corba actual i la construcció d’una rotonda d’accés a sa Cabana amb l’objectiu de millorar la seguretat de la intersecció que existeix a dia d’avui.

A més, també es té en compte la integració paisatgística de la carretera. En concret, se sembraran arbres que separaran la calçada i el passeig per a vianants. Com també s’hi durà a terme una actuació al torrent amb plantació i gabions. A part, tota la zona del voltant serà enjardinada.