Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Francesc Miralles assisteix a les Festes del Sequer de Lloret

Francesc Miralles assisteix a les Festes del Sequer de Lloret

(06/09/2015)

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports ha participat dels actes centrals de la festa, com la trobada amb els figueralers majors i la inauguració de l’exposició de figues, que enguany ha reunit un centenar de varietats autòctones.

Francesc Miralles ha acompanyat aquest dissabte els veïnats de Lloret en la celebració de la Festa del Sequer, que vol retre homenatge a la gent del camp i al fruit més abundant d’aquesta terra: les figues i les tradicions culturals que envolten aquest producte bàsic del passat del camp mallorquí.

El vicepresident i conseller de Cultura, Francesc Miralles ha format part de la comitiva d’autoritats, veïnats vestits de pagès i xeremiers que ha fet la recollida dels figueralers majors –enguany, Joan Gomila, de Can Fred i Magdalena Fontirroig, Pinera-. En la seva companyia, Miralles i el batle de Lloret, Antoni Bennàssar també han inaugurat l’exposició de la Casa dels Tarongers, en la qual s’han pogut veure un centenar de varietats de figues. Els actes festius previstos en motiu d’Es Sequer acaben avui diumenge, 6 de setembre.