Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Firma del conveni amb el Servei Ferroviari de Mallorca per difondre la campanya «25 homes que donen la cara contra la violència masclista»

Firma del conveni amb el Servei Ferroviari de Mallorca per difondre la campanya «25 homes que donen la cara contra la violència masclista»

(21/11/2018)

El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i Mateu Capellà, director gerent del SFM, Han firmat el conveni per treballar conjuntament en la difusió de la campanya «25 homes que donen la cara contra la violència masclista» amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Una campanya que la Direcció Insular d'Igualtat ha publicat a les xarxes socials i també a les parades i pantalles del TIB (Transport de les Illes Balears), a més de comptar amb la difusió de quaranta-sis ajuntaments adherits a l'Estratègia local per la igualtat de Mallorca.
Per poder desenvolupar la campanya, s'ha comptat amb la participació de vint-i-cinc homes que han estat disposats a donar el seu testimoni sobre diversos aspectes que ells creuen que, com a homes, han hagut de canviar de la seva forma de veure i d'actuar. Un canvi que ells han decidit fer a través de l'experiència laboral i vital, la sensibilitat i saber escoltar les demandes de les dones que els envolten. Un camí que és real i factible, de la qual cosa ells són un exemple. Un total de vint-i-cinc vídeos testimonials que sortiran a llum un a un des de l'1 de novembre fins al 25 i que es podran veure a les televisions del TIB i també a fotografies a les marquesines de les parades.