Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Finalitza el programa SOIB Visibles 2019-2020 al Consell de Mallorca

Finalitza el programa SOIB Visibles 2019-2020 al Consell de Mallorca

(29/05/2020)

La cinquantena de persones contractades han desenvolupat obres i serveis d’interès social a cinc departaments de la institució insular

Cinquanta-dues persones han finalitzat aquesta setmana la seva feina al Consell de Mallorca i a l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), després de gaudir d’un contracte laboral durant sis mesos gràcies al programa SOIB Visibles 2019-2020.

La institució insular agraeix la tasca desenvolupada per aquestes persones treballadores, que han fet una feina molt valuosa en obres i serveis d'interès social arreu de l’illa. 

El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística ha estat l’àrea amb més treballadors del projecte (vint-i-cinc, dels quals disset són de Patrimoni). Setze han estat a l’IMAS; sis a la direcció insular de Cooperació Local i Caça; quatre a Hisenda i Funció Pública; i una a Sostenibilitat i Medi Ambient. 

El Programa SOIB VISIBLES 2019-2020 és promogut pel SOIB, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS). En aquesta convocatòria es destina una subvenció de 381.178 euros al Consell de Mallorca i de 159.103,38 euros a l’IMAS. L’objectiu d’aquest programa és facilitar i millorar l’accés a l’ocupació dels majors de 30 anys i aturats de llarga durada.