Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Èxit de participació en els trivials familiars en línia organitzats pel Consell

Èxit de participació en els trivials familiars en línia organitzats pel Consell

(03/05/2020)

La pròxima edició, preparada per la gimnasta mallorquina Elena Gómez, es dedicarà a la dona en l’esport

Els quatre trivials familiars en línia organitzats per la Direcció Insular d’Esports han comptat amb la participació d’unes 300 famílies. Es tracta d’una activitat que s’ha celebrat durant el confinament decretat a causa de la pandèmia de la COVID-19 amb l’objectiu de fomentar una vida activa, amb exercici de cos i ment, entre les famílies de Mallorca amb infants i joves. A més, les famílies guanyadores de cada edició podran gaudir d’estades esportives gratuïtes quan es reprenguin. 

El primer trivial, de temàtica esportiva general, es va celebrar l’11 d’abril. Com que les 100 places disponibles s’ompliren ràpidament, es va repetir el següent cap de setmana per a les famílies que havien quedat en llista d’espera, i posteriorment se’n va fer un altre amb noves preguntes. La quarta edició, preparada pel periodista esportiu i gran coneixedor dels Jocs Olímpics, Fernando Fernández, es va dedicar a les Olimpíades i va comptar amb la participació de 65 famílies.

El pròxim dijous 7 de maig tendrà lloc el «Trivial esport i dona», en el qual podran participar altres 200 famílies. El prepara Elena Gómez, única gimnasta espanyola que ha aconseguit el títol de campiona del món i la primera mallorquina de la seva disciplina en ser olímpica. 

Les inscripcions estan obertes fins al dimarts 5 a les 20 h. Formulari d’inscripció per a les famílies: bit.ly/TrivialEsportiDona