Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Esports, sostenibilitat  i accessibilitat, les claus de la presència de Mallorca a la World Travel Market de Londres

Esports, sostenibilitat  i accessibilitat, les claus de la presència de Mallorca a la World Travel Market de Londres

(05/11/2022)

L’illa es presenta al Regne Unit amb un missatge clar de continuar treballant per la sostenibilitat turística

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, encapçala la delegació de Mallorca que es desplaça a una de les fires internacionals més importants del sector turístic, la World Travel Market de Londres.

El conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, i la directora insular de Promoció Turística, Lucía Escribano, han coordinat les accions que es duran a terme per promocionar l’agenda de sostenibilitat i el programa de turisme esportiu que ofereix l’illa. A més d’una agenda de reunions completa, també s’ha organitzat una acció de networking adreçada al sector turístic i als mitjans de comunicació.

Mallorca també hi serà present de manera activa a través d’onze municipis: Palma, Calvià, Pollença, Son Servera, Sant Llorenç, Santanyí, Alcúdia, Andratx, Manacor, Felanitx i Marratxí. Tots compartiran l’espai de Mallorca, que es troba a l’estand de les Illes Balears.

L’illa es presenta al Regne Unit, el segon mercat emissor més important després d’Alemanya, amb un missatge clar de continuar treballant per la sostenibilitat turística. Així mateix, s’exposaran les línies mestres del Pla de Turisme Accessible que s’està desenvolupant en coordinació amb el sector i amb entitats vinculades amb l’accessibilitat.

Mallorca is Sport

Amb el títol Mallorca is Sport (‘Mallorca és esport’), Turisme de Mallorca ha organitzat per al dimarts 8 de novembre una acció de networking per al sector professional britànic. Ara per ara, hi ha confirmats trenta representants del sector turístic i cinquanta periodistes. L’objectiu és explicar algunes de les principals raons per les quals la nostra illa s’ha consolidat com a destinació líder de producte esportiu al Mediterrani.

La pràctica de l’esport combinada amb una estada turística a Mallorca és un dels productes més sol·licitats entre els mercats principals. És una modalitat especialment desestacionalitzadora que genera un tipus de client amb un important valor afegit pel que fa a la diversitat d’activitats que realitza i els serveis que demana.

Segons el programa, els convidats estan convocats a les 19 hores i tres representants del sector esportiu i turístic presentaran l’oferta de Mallorca des de diferents perspectives. En primer lloc, el responsable de desenvolupament internacional del World Padel Tour, Álvaro Bernabéu de Yeste, hi intervindrà per parlar del pàdel, un esport en auge que genera esdeveniments esportius interessants de perfil internacional.

En segon lloc, la Rafa Nadal Academy, amb la intervenció del director d’esdeveniments, Joan Suasi, exposarà als assistents les darreres novetats del centre, els esdeveniments prevists i de quina manera el tennis col·labora en la desestacionalització del turisme de Mallorca.

Finalment, intervindrà en la sessió el director de Turisme de l’Ajuntament de Calvià, Javier Pascuet, per exemplificar tot el que el turista esportiu pot trobar a l’illa. Presentarà Calvià com un municipi especialment adaptat a les necessitats i preferències d’aquest tipus de visitant, tant pel que fa a la pràctica esportiva, com a l’organització d’esdeveniments de perfil internacional.

Agenda de reunions

L’equip del Consell de Mallorca té prevista per a aquests dies una agenda completa de reunions amb membres destacats del sector turístic del Regne Unit, com ara TUI, Thomas Cook, Expedia, Destinia, BA Holidays, Expedia o Charitable Travel, entre d’altres.