Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Entesa institucional a la trobada entre Catalina Cladera i el batle d'Inca, Virgilio Moreno

Entesa institucional a la trobada entre Catalina Cladera i el batle d'Inca, Virgilio Moreno

(23/07/2019)

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha rebut avui en audiència el batle d’Inca, Virgilio Moreno, en una primera trobada marcada per la voluntat de consolidar la col•laboració institucional en aquelles actuacions que millorin la qualitat de vida de la ciutadania d’Inca i dels pobles de la comarca del Raiguer.

“Com a ajuntament però també com a capital de comarca, el que s’inverteix a Inca reverteix a tots els municipis del Raiguer” ha apuntat Catalina Cladera en referència als tres projectes més destacats d’aquesta legislatura al municipi, com són l’execució del  tram de la ronda nord que connectarà la carretera d’Alcúdia amb la de Selva, l’inici de la reforma integral de la residència Miquel Mir, per convertir-se en centre sociosanitari de referència a la comarca i la finalització de les obres del Teatre Principal d’Inca.

“La lleialtat institucional iniciada la passada legislatura ha de ser la base del que han de ser els propers quatre anys per fer realitat aquests tres grans projectes per al municipi”, ha recordat el batle Virgilio Moreno.

D’aquesta manera, el Consell de Mallorca s’ha compromès amb l’ajuntament a executar les obres de la ronda nord perquè sigui una realitat aquesta legislatura. En relació al Teatre Principal, el Consell de Mallorca col•labora en les obres de rehabilitació i en la seva gestió, una vegada finalitzades les obres. Un gran projecte que té el suport econòmic del Consell, que juntament amb el Govern de les Illes i l’ajuntament ha apostat per recuperar aquest edifici històric emblemàtic. Pel què fa a la rehabilitació integral de la residència Miquel Mir, a la qual s’hi destinaran 4 milions d’euros, perquè pugui oferir 40 places residencials i 25 de centre de dia, s’espera obtenir en breu la llicència municipal per poder iniciar el procés de licitació de les obres.