Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Els Premis Mallorca de Creació Literària 2019, disponibles com a regal de Sant Jordi

Els Premis Mallorca de Creació Literària 2019, disponibles com a regal de Sant Jordi

(21/04/2020)

El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística anima a regalar els Premis Mallorca 2019 i dona suport a la iniciativa Llibreries Obertes.

Les obres guanyadores dels Premis Mallorca 2019 en les categories de Narrativa i Poesia ja estan disponibles per regalar aquest Sant Jordi i formen part de les recomanacions que fa el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell, que anima a regalar literatura en català per llegir durant el confinament o bé per recollir a les llibreries tot d’una que sigui possible.

L’obra Nosaltres, qui, de Mireia Calafell, guardonada amb el Premi Mallorca 2019 en la categoria de poesia, ha estat editada per LaBreu Edicions i ja està disponible. Es pot adquirir als establiments adherits a “Llibreries Obertes”, una iniciativa que pretén mantenir la venda de llibres per així afavorir que les llibreries puguin tornar obrir en acabar el confinament. Els exemplars adquirits ara es podran recollir en ser possible l’obertura al públic dels establiments.

L’obra guanyadora del Premi Mallorca de Narrativa 2019, El misteri d’Arthur Rimbaud, de Miquel Esteve Valldepérez, ha estat editada per Univers. Es pot comprar ja com a regal de Sant Jordi, en prevenda, i el mes de maig ja estarà disponible a les llibreries.

Pel que fa al Premi Mallorca 2019 d’Assaig, Llengua, terra, pàtria i nació. L’evolució de la consciència lingüística i etnocultural entre els cristians de l’illa de Mallorca (s. XIV-XVII), d’Antoni Mas Forners, aviat estarà disponible.

Els Premis Mallorca 2019 es varen lliurar en el marc de l’acte central de la Diada de Mallorca del 31 de Desembre.

D’altra banda, la Direcció Insular de Política Lingüística ha encetat una campanya a Twitter en què fa difusió de les propostes de llibres per regalar aquest Sant Jordi de les llibreries de Mallorca que formen part de la iniciativa Llibreries Obertes.