Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Els índexs de recollida selectiva centren la visita de la consellera Ribot a Santa Margalida i Maria de la Salut

Els índexs de recollida selectiva centren la visita de la consellera Ribot a Santa Margalida i Maria de la Salut

(24/01/2020)

El Consell modificarà la ruta Arta-Lluc per a què passi per dins de Maria de la Salut

L'anàlisi dels índexs de recollida selectiva als municipis de Santa Margalida i Maria de la Salut han centrat bona part dels continguts de les reunions mantingudes avui per la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient amb els portaveus municipals d'aquestes dues localitats.
"Aquest àmbit és absolutament prioritari pel nostre departament, i per això oferirem assessorament tècnic amb un equip dedicat als municipis", ha assenyalat Ribot. Pel que respecta a Santa Margalida, el seu batle, Martí Torres, ha destacat que la conscienciació de la població en matèria de reciclatge, "és cada vegada més gran", i ha apuntat a les zones turístiques com Can Picafort com un dels punts on és necessari intensificar mesures en l'àmbit dels residus.
Maria de la Salut mostra alguns dels millors percentatges en recollida selectiva de tota la comunitat del Pla, ha destacat la directora insular de Residus, Patrícia Arbona. "Necessitam insistir en campanyes de conscienciació en les cases de lloguer vacacional", ha manifestat el batle Biel Mas. La consellera Ribot ha assegurat la col·laboració absoluta del seu departament per aconseguir aquest objectiu. El màxim responsable municipal també ha traslladat a la vicepresenta segona del Consell la satisfacció del poble pel tancament definitiu de la planta de llots a Ariany, un compromís de la institució insular que va ser resolt a finals de l'any passat.