Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Els cors del Principal cerquen veus noves

Els cors del Principal cerquen veus noves

(27/08/2019)

Les proves d’ingrés seran els dies 20, 21, 27 i 28 de setembre

Els cors del Teatre Principal cerquen veus noves. Les quatre formacions corals (Petitons, Infantil, Juvenil i el cor titular) han anunciat que les proves d’ingrés es faran els dies 20, 21, 27 i 28 de setembre.

Les proves per ingressar en algun dels tres cors filials, és a dir, Petitons, Infantil o Juvenil, tindran lloc els dissabtes 21 i 28 de setembre, de 10 a 13 hores. No és necessària la inscripció prèvia i cada aspirant farà la prova seguint l’ordre d’arribada al Teatre Principal.

Les proves per entrar al Cor del Teatre Principal, el cor titular, seran els dies 20 i 27 de setembre, de 19 a 21 hores. En aquest cas, sí és necessari fer una inscripció prèvia, enviant un correu electrònic a ja.fiol@teatreprincipal.com. A més, a www.teatreprincipal.com es poden consultar les partitures per preparar les proves.

Les persones interessades han de dur una fotografia de carnet i, a més, les majors de 18 anys, una fotocòpia del document nacional d’identitat. Les proves tindran lloc a la Sala de Cors del Teatre Principal, que té l’entrada per la costa del Teatre.