Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els alumnes del FECIB del Sagrat Cor visiten el Consell de Mallorca

Els alumnes del FECIB del Sagrat Cor visiten el Consell de Mallorca

(11/05/2016)

Els alumnes de 5é de primaria del FECIB del Sagrat Cor han vingut aquest dematí a Palau Reial per conèixer millor la institució com la seva arquitectura i patrimoni. Els encarregats d'atendre'ls han estat el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular de Relacions Institucionals i Presidència, Elena Ramis.

Els centres tenen concertades visites a diferents institucions. La ronda de visites comença a l’Ajuntament, després continua al Consell Insular de Mallorca i finalitza al Parlament de les Illes balears

L’alumnat del centre escolar del Sagrat Cor,  han anat avui matí al Consell de Mallorca, per conèixer la seu del carrer de Palau Reial, un edifici neogòtic i catalogat que es va construir a finals del segle XIX per albergar la Diputació Provincial. El Consell compta amb una col·lecció d’art molt important amb peces de Tito Citadini, Ricard Anckerman i Faust Morell, que també és l’autor dels vitralls de la Sala de Plens i els de l’escala.

Els escolars han començat la visita amb una explicació de Cristina Soler i Maria Antònia Alzina, del Departament de Protocol, que els ha fet una introducció a la història de l’edifici amb la façana i l’entrada. Després, a les escales que donen accés a la part noble, ha explicat la història del Regne de Mallorca aprofitant les figures dels gegants que representen els sobirans de l’illa. El recorregut ha seguit a la Sala d’Audiències i a la Sala de Plens, on el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insulars de Relacions Institucionals, Elena Ramis, els hi ha explicat el funcionament de la institució.