Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els alumnes del CEIP Mestre Guillemet, autors de l’escultura que homenatja la bicicleta a la rotonda de ses Alqueries

Els alumnes del CEIP Mestre Guillemet, autors de l’escultura que homenatja la bicicleta a la rotonda de ses Alqueries

(30/04/2019)

Els alumnes de sisè de primària del CEIP Mestre Guillemet de Santa Eugènia són els autors del disseny de l’escultura de ferro de la rotonda de ses Alqueries que homenatja la bicicleta i les persones que van en bicicleta. Es tracta d’una obra executada per l’escultor Tomeu Martorell i, que aquest dijous, s’ha instal·lat a la intersecció entre el camí de la Muntanya i la carretera de Santa Maria a Sencelles (Ma-3020). 

Dins el projecte educatiu sobre les bicicletes, l’alumnat va proposar diferents esbossos de les seves idees que es varen sotmetre a votació el passat 18 de maig de 2018. De les setze propostes, es va escollir el disseny d’Úrsula Salas, que ha estat l’encarregada de llegir un manifest en favor de l’ús de la bicicleta. 

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre, han visitat aquest dimarts l’escultura acompanyats del director del CEIP, Antoni Picó, de l’alumnat del centre i, també, del vicepresident de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Francisco Cuenca.