Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Els actes populars de la Diada de Mallorca 2019 es celebraran a Porreres

Els actes populars de la Diada de Mallorca 2019 es celebraran a Porreres

(03/07/2019)

Una jornada que es durà a terme el 21 de desembre amb el pregó i el concert de la Diada amb l'actuació de cinc grups. Ja s'han tancat els grups de música que actuaran pels concerts de la Diada, que seran Roba Estesa, El Diluvi, Phussyon, Anegats i La Gran Orquesta Republicana.

Com cada any des que es va canviar les dates de la Diada al 31 de desembre, hi ha un poble de Mallorca que és escollit per acollir els actes d'inici del programa. En un clar exercici per descentralitzar aquesta celebració i fer partícips a tota la ciutadania de l'illa, enguany és Porreres on s'iniciarà el pregó, amb ballades populars, activitats per adults i infants i el colofó final al Parc de n'Hereveta amb el concert de la Diada amb 5 grups i que tindrà lloc el 21 de desembre. Enguany, els grups escollits són Roba Estesa, El Diluvi, Phussyon, Anegats i La Gran Orquesta Republicana.

Avui, el director insular de Relacions Institucionals i Presidència en funcions, Marc Herrera i la batlessa de Porreres, Xisca Mora, s'han reunit per iniciar la coordinació entre institucions per tal d'oferir una jornada variada i engrescadora.

Aquest seguit d'activitats només seran el sus d'una programació que a poc a poc es podrà anar coneixent i que oferirà tallers, conferències i activitats lúdiques durant la segona quinzena de desembre i que arribarà al seu final amb l'acte institucional de dia 31 de desembre.