Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El visor de paràmetres ambiental , millorarà la transparència de la gestió de residus

El visor de paràmetres ambiental , millorarà la transparència de la gestió de residus

(04/03/2019)

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, ha presentat avui el Visor de Paràmetres Ambientals, una eina de transparència que facilitarà l’accés a les dades presents i històriques del Programa de Mesures i Vigilància Ambiental.

 

A través d’aquesta eina, que es pot trobar a la pàgina web del Consell de Mallorca, la ciutadania tindrà accés a tota la informació sobre els diferents paràmetres que es controlen dins el Programa de mesures i vigilància ambiental. 210 paràmetres, com el PH o el ferro, que s’agrupen dins dels següents àmbits d’estudi: atmosfera, olors, renous, subproductes, sòls, aigües i residus d’abocadors. En concret es disposa de 263 punts de control distribuït en les 26 instal·lacions públiques. El visor també inclou la normativa vigent i els anàlisis de laboratoris referents als paràmetres analitzats.

 

Espeja ha destacat que “aquest visor és una eina imprescindible per garantir la transparència en quant a la gestió de residus. Una informació que preocupa a la ciutadania, la qual té dret a tenir tota a la informació de manera senzilla i actualitzada”.