Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El vicepresident de l'IMAS Javier de Juan reb els representants de les persones sordes a les Balears

El vicepresident de l'IMAS Javier de Juan reb els representants de les persones sordes a les Balears

(24/07/2015)

Juntament amb el director insular José Manuel Portalo ha escoltat avui les propostes de la Federació de Persones Sordes de les Illes Balears

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, juntament amb el director insular de Persones amb Discapacitat del Consell de Mallorca, José Manuel Portalo, s'ha reunit avui dematí amb el president de la Federació de Persones Sordes de les Illes Balears (FSIB), Marcos Pons Sansaloni, i la coordinadora d'aquesta entitat, Olga López.

 Aquesta ha estat la primera presa de contacte de Javier de Juan com a vicepresident primer de l'IMAS amb el col·lectiu de persones sordes representades per aquesta associació. Durant la reunió, Pons i López els han donat la benvinguda com a nous responsables d'aquesta àrea a la conselleria de Benestar i Drets Socials i els han presentat  algunes propostes per millorar el dia a dia d'aquest col·lectiu.

 En aquest sentit, cal apuntar que la FSIB és una entitat sense ànim de lucre que aglutina entitats de persones sordes de les Balears amb l'objectiu de promoure la seva plena participació i normalització dins de la societat actual.