Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El vicepresident de l'IMAS coneix les instal·lacions dels centres de dia Mente

El vicepresident de l'IMAS coneix les instal·lacions dels centres de dia Mente

(31/05/2016)

Javier de Juan continua així amb la ronda de visites als centres amb què el Consell de Mallorca hi té places concertades.

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, i la directora insular d'Atenció a la Dependència de l'IMAS, Regina Moll, han visitat avui les instal·lacions dels dos centres de dia Mente en el marc de la ronda de visites que realitzen a les diferents residències i centres amb els que l'IMAS té una cinquantena de places concertades.

 

Durant la visita, De Juan i Moll han estat acompanyats tant pels responsables dels centres com pels neuròlegs que hi treballen, els quals els han explicat els diferents programes que es realitzen tant a Mente I com a Mente II.

 

Es tracta de dos centres especialitzats en tècniques de rehabilitació de la memòria per tal d'intentar prevenir el deteriorament cognitiu de les persones majors i, en especial, les pèrdues provocades per la malaltia de l'Alzheimer.

 

Precisament des de l'IMAS es té molt en compte a les seves residències i llars de persones majors pròpies la necessitat de fomentar un envelliment actiu per tal d'endarrerir en la mesura del possible la pèrdua de les capacitats cognitives de la gent gran.