Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal estrena demà «Eternal light a Requiem» de Howard Goodall a benefici de la Fundació Sant Joan de Déu

El Teatre Principal estrena demà «Eternal light a Requiem» de Howard Goodall a benefici de la Fundació Sant Joan de Déu

(29/06/2015)

L’obra serà interpretada per l’Orquestra Jove i el Cor Ciutat de Palma, amb la participació de la soprano Sílvia Fluixà i el tenor Antoni Lliteres

El Teatre Principal estrenarà demà, 30 de juliol, Eternal light a Réquiem, una obra de Howard Goodall, que arriba a Palma de la mà de la Jove Orquestra de les Illes Balears i el Cor Ciutat de Palma, amb la participació de la soprano Silvia Fluixà i el tenor Antoni Lliteres, després de ser estrenada a la Sagrada Família de Barcelona i a Felanitx. 

 

El concert, a benefici de la Fundació Sant Joan de Déu, ha estat presentat avui a les instal·lacions del teatre amb la presència d'Inmaculada Iglesias Barceló, directora de la citada fundació; Joan Laïnez, director del Cor Ciutat de Palma; el seu homòleg de la Jove Orquestra Illes Balears, Joan Barceló; i Pablo López, ajudant de direcció escènica del Teatre Principal.

 

Segons ha explicat Joan Laïnez, tot i ser un requiem, es tracta d’una obra “curiosa que et dona ganes de viure”, tractada per l’autor “amb una visió molt natural de la mort”. Joan Barceló ha mostrat, igualment la seva satisfacció, per la interpretació del concert i ha destacat la gran labor social que desenvolupa la Fundació Sant Joan de Déu, que ha cedit un espai de l’església del convent per a que puguin establir la seu de l'Orquestra.

 

Segons ha explicat Inmaculada Iglesias, la Fundació Sant Joan de Déu dóna suport i acull  famílies amb risc d’exclusió social al “Centre d’Acollida Es Convent”,  instal·lat al convent de ses Monges Dominiques, que en aquest moments acull a 15 famílies.