Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Teatre Principal de Palma cerca solistes per a la propera temporada d’òpera

El Teatre Principal de Palma cerca solistes per a la propera temporada d’òpera

(02/03/2023)

El 31 de març acaba el termini per presentar candidatures

El Teatre Principal de Palma està preparant la 38 Temporada d’Òpera, que desplegarà durant la temporada 2023/2024 títols com Il trittico de G. Puccini, La forza del destino de G. Verdi, i Romeu et Juliette de Gounod.

Per això, el Principal ha obert una convocatòria d’audicions per a cantants professionals, preferentment residents o amb vinculació professional a les Illes Balears. Els artistes interessats s’han d’inscriure a través d'aquest formulari electrònic, on hi trobaran més informació sobre els papers i perfils que se cerquen.

El termini per enviar propostes acaba el dia 31 de març. A més, s'ha d’enviar còpia del CV artístic actualitzat i indicar quin paper volen cantar, adjuntant també els vídeos dels principals passatges cantats dels rols. Tot i així, es reserven petits papers per a membres del Cor del Teatre Principal de Palma.

Una vegada presentades totes les candidatures, es realitzarà una preselecció. Tot seguit, el Teatre Principal de Palma informarà individualment als aspirants de la convocatòria de citació presencial, si escau i si els directors musicals convidats ho consideren.