Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El producte nàutic de Mallorca presenta les seves novetats a la Monaco Yacht Show

El producte nàutic de Mallorca presenta les seves novetats a la Monaco Yacht Show

(30/09/2022)

Es tracta d’una de les fires del sector amb major repercussió internacional.

Mallorca com a destinació nàutica els 365 dies de l’any, la seva privilegiada ubicació a la Mediterrània i l’extensa oferta de productes i serveis nàutics, es presenta aquests dies a la Monaco Yacht Show (MYS). Es tracta d’una de les fires del sector amb major repercussió internacional a la qual Mallorca hi és present amb estand propi, compartit amb el Balearic Marine Cluster.

La delegació de Mallorca està encapçalada per la directora insular de Promoció Turística del Consell de Mallorca, Lucía Escribano. A més d’atenció informativa, ahir es va convocar als principals agents del sector a un esdeveniment de networking al qual també s’hi va incloure un tast de producte mallorquí.

Una pràctica sostenible

Un dels aspectes principals que s’estan transmeten a la MYS és la importància de que la pràctica de qualsevol activitat nàutica es dugui a terme sota criteris sostenibles. Així, s’explica amb detall les mesures de protecció de la costa que s’apliquen, especialment tot allò referent a la conservació de la posidònia. A més, es dona compte dels programes de gestió de residus, monitorització i control dels clubs esportius, zones comercials i ports pesquers.