Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president tanca la ronda de visites dels serveis de l'IMAS a la part forana a Inca i Sa Pobla

El president tanca la ronda de visites dels serveis de l'IMAS a la part forana a Inca i Sa Pobla

(23/07/2015)

El president del Consell de Mallorca, juntament amb la consellera de Benestar Margalida Puigserver i el vicepresident Javier de Juan han visitat el Centre Comarcal d'Inca i la residència Huialfàs (Sa Pobla)

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i el vicepresident primer de l'IMAS, Javier de Juan, juntament amb la directora insular d'Atenció a la Dependència, Bea Gamundí, han visitat avui el centre comarcal d'Inca i la residència Huialfàs (Sa Pobla), ambdós serveis de l'IMAS.

 Durant la seva visita a Inca els ha acompanyat la cap dels centres comarcals, Maria Antònia Barceló, així com el batle d'Inca, Virgilio Moreno. El president del Consell i la consellera de Benestar i Drets Socials s'han interessat pels diferents tràmits que es duen a terme a aquestes oficines de l'IMAS a Inca, on s'aten a la població de tota la comarca de Es Raiguer.

Poc després s'han desplaçat fins a Sa Pobla, on han visitat les instal·lacions de la residència Huialfàs, on han pogut intercanviar opinions amb els treballadors i residents.

 Amb aquestes dues visites d'avui, el president Miquel Ensenyat tanca la ronda de visites als serveis que l'IMAS té a la part forana de Mallorca i que ha vengut realitzant aquests dies amb la consellera Margalida Puigserver amb l'objectiu de conèixer directament el seu funcionament i les possibles millores a realitzar.