Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president Miquel Ensenyat assisteix al Congrés dels Diputats al ple on s'ha validat el Règim Especial de Balears (REB)

El president Miquel Ensenyat assisteix al Congrés dels Diputats al ple on s'ha validat el Règim Especial de Balears (REB)

(28/02/2019)

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assistit avui al Congrés dels Diputats al ple on s'ha validat el Règim Especial de Balears (REB). Ensenyat ha destacat la rellevància d'aquesta validació per Mallorca i el conjunt de les Illes Balears. "El que s'ha aprovat és el punt de partida per garantir que la ciutadania de Balears rebi un tracte just", ha explicat.

Segons Ensenyat, el document aprovat "blinda un REB amb quatre línies estratègiques bàsiques per compensar la insularitat" però que és necessari "seguir fent-hi feina". Per a Ensenyat, aquesta passa posa un punt i a part a la indiferència dels diferents governs de l'Estat, que han "ignorat per sistema" les necessitats de les Balears.

El president insular ha subratllat la rellevància del debat d'aquest dijous, perquè "posarà en relleu en l'àmbit estatal la importància d'aquest règim especial. Sabem que a la Península pensen que la societat illenca té un alt poder adquisitiu. És hora de desmentir-ho".