Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell rep el membre d'ICOMOS-UNESCO Ángel Morillas

El president del Consell rep el membre d'ICOMOS-UNESCO Ángel Morillas

(13/06/2016)

Durant la trobada, s'han tractat diverses qüestions que aquest organisme de l'ONU porta a terme i amb les quals hi està relacionat el Consell de Mallorca

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha rebut Àngel Morillas, membre de l'organisme ICOMOS-UNESCO. També han assistit a la reunió Lluís Ramallo, Óscar Pipkin, Antoni Martorell i la directora Insular de Patrimoni Kika Coll.

 

Durant la trobada s'han tractat diverses qüestions relacionades amb el Consell de Mallorca i la UNESCO, com per exemple el V Aniversari de la declaració de la Serra de Tramuntana com a patrimoni de la Humanitat.

 

Morillas ha explicat també el projecte educatiu que des de la UNESCO es porta fent des de l'any 1994, que funciona a tot el món, i del qual és coordinador per a Espanya. Sota el nom de 'El Patrimoni Mundial en mans dels joves' el que es pretén, explica, "és que els joves puguin arribar al Patrimoni d'una manera diferent del que fins ara s'havia fet, amb elements nous i una didàctica diferent ".

 

L'esmentat projecte es basa en la interdisciplinarietat i es porta a terme a totes les escoles UNESCO. A Mallorca els dos centres educatius UNESCO que el porten a terme són el Col·legi Es Puig de Sóller i el Santa Magdalena Sofia de Palma. A data d'avui, "està donant uns resultats molt bons i els treballs que es presenten estan sent extraordinaris", afegeix Morillas.