Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el vicepresident Francesc Miralles visiten el Departament de Cultura i el Teatre Principal

El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el vicepresident Francesc Miralles visiten el Departament de Cultura i el Teatre Principal

(13/07/2015)

El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el vicepresident i conseller de Cultura, Francesc Miralles, han visitat avui dematí les instal•lacions de la Misericòrdia —on es troba el gruix del Departament de Cultura—, i el Teatre Principal.

La visita d’Ensenyat i Miralles ha començat al Teatre Principal. Creat al 1857, és una referència de l’escena a l’illa, on cada any es programen temporades d’òpera i sarsuela. En l’actualitat disposa de dues sales (la principal i la sala petita), fruit de l’última remodelació del teatre.

La visita ha continuat per les instal·lacions de la Misericòrdia, on està situat el gruix de les oficines del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports. El president, acompanyat pel vicepresident, ha fet un recorregut per les diferents àrees, com cultura, patrimoni, serveis generals o el Consorci Serra de Tramuntana, per conèixer de primera mà el treball que s’hi du a terme i al mateix temps reunir-se amb els diferents gestors de cadascuna de les àrees.

Ensenyat i Miralles també han visitat les dues biblioteques situades a l’edifici: la de Cultura Artesana i l’Alemany, que tenen un important fons especialitzat en cultura i patrimoni. Cal recordar que el Consell de Mallorca gestiona directament més de 70 biblioteques repartides en diferents municipis de l’illa i aporta solucions a les necessitats específiques dels usuaris d’aquests espais.