Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell, Miquel Ensenyat, fa ronda de visites a diferents departaments de la institució insular .

El president del Consell, Miquel Ensenyat, fa ronda de visites a diferents departaments de la institució insular .

(15/07/2015)

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha continuat aquest matí amb la ronda de visites que va començar dilluns passat acudint a diferents departaments del govern insular. En el recorregut ha estat acompanyat pels consellers de cadascuna de les àrees per les quals ha passat, d’aquesta manera, el president ha pogut conèixer de primera mà la feina que es fa a la institució. Les visites han començat al Departament de Territori i Infraestructuras amb la consellera Mercedes Garrido.

Després han continuat a la Llar de la Joventut, situada a General Riera, on han visitat els departaments de Desenvolupament Local i Medi Ambient. Aquesta vegada acompanyaven Ensenyat el vicepresident i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús J. Jurado,, i els consellers Joan Font i Sandra Espeja, de Desenvolupament Local i Medi Ambient, respectivament.

«Hem de conèixer la gent que treballa als diferents departaments, ja que tenim el deure de donar resposta tots junts a les necessitats de la ciutadania.» ha explicat el president del Consell de Mallorca.