Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell es reuneix amb la Federació de Persones Majors de Palma

El president del Consell es reuneix amb la Federació de Persones Majors de Palma

(07/09/2015)

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, s’ha renuit aquest matí amb la Federació d’Associacions de Persones majors de Palma, una entitat que agrupa a més de mig centenar d’associacions de diverses barriades. A l’audiència hi han assistit el vicepresident de la Federació, Guillem Ramis, amb diversos membres de la junta directiva i la seva coordinadora, Luisa Marquès.

Durant la trobada s’han tractat diferents temes, com el manteniment dels serveis que presta el Consell de Mallorca a la gent gran mitjançant ajudes per a lloguers. Un altre dels punts d’especial interès és l’oferta d’oci que el president va brindar a la Federació, ja que el Consell compta amb espais d’interès històric artístic especial, com Raixa i la mateixa seu de Palau Reial, un «edifici neogòtic que és un gran desconegut per a la ciutadania. Hem de convidar la gent a conèixer el seu patrimoni», va explicar el president Ensenyat, qui també va aclarir que «cercam un contacte directe amb totes les persones majors».

Per la seva banda, Luisa Marqués ha recalcat que «el treball que feim és molt important, ja que treballam amb la gent per millorar-ne la qualitat de vida amb activitats d’oci, però també amb altres com els exercicis per millorar la memòria».

A més, el Consell de Mallorca té transferides moltes de les competències en serveis socials a través de l’Institut Mallorquí d’Afers socials.