Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell es reuneix amb l'Asociación Española de Municipios de Montaña

El president del Consell es reuneix amb l'Asociación Española de Municipios de Montaña

(02/02/2016)

El president de l'entitat d'ajuntaments de zones de muntanya, Francesc Boya, ha presentat les seves línies de l'entitat al Consell.

El president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat s’ha reunit amb el president de l’Asociación Española de Municipios de Montaña (esMontañas) Francesc Boya Alós. A la trobada també hi han assistit el conseller de Desenvolupament Local Joan Font i la consellera de Medi Ambient Sandra Espeja.

 

El president d’esMontañas, Francesc Boya, s’ha reunit amb els representants del Consell de Mallorca dins una campanya que porta a terme l’entitat per donar a conèixer la seva tasca a corporacions supramunicipals com consells insulars o diputacions provincials. Un altre motiu de la trobada és la possibilitat que un o diversos municipis de Mallorca s’adhereixen a l’Asociacion Española de Municipios de Montaña.

 

L’entitat esMontañas va ser fundada l’any 2013 per un grup de senadors i batles per a treballar a favor dels municipis de les zones muntanyoses. Les seves principals línies de treball són la problemàtica específica d’aquestes regions, la gestió de la política agrària comuna, el desenvolupament legislatiu que afecti aquests municipis, un mapa d’ajuntaments de muntanya, el futur de les associacions d’entitats locals i el fet de ser un fòrum de diàleg. Actualment agrupa uns dos-cents municipis.