Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El president del Consell es reuneix amb el Grup de Diàleg Interreligiós de Mallorca

El president del Consell es reuneix amb el Grup de Diàleg Interreligiós de Mallorca

(14/03/2017)

Aquesta entitat està format per representants de sis tradicions religioses: budisme, judaisme, cristianisme, musulmans, bahà'i, Brahma Kumaris i una filosofia humanista

Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca, s’ha reunit avui a la seu de la institució insular amb el Grup de Diàleg Interreligiós de l’illa.  

 

Aquest grup cerca la unitat a partir del diàleg, compartir la riquesa espiritual existent en cada tradició i implicar-se en els desafiaments socials que afecten a la humanitat: la guerra, la injustícia, la fam, el deteriorament del planeta són, entre altres, els seus interessos.

 

 

Forment part d’aquesta taula de diàleg religiós representants de sis tradicions religioses: budisme, judaisme, cristianisme, musulmans, bahà'i, Brahma Kumaris i una filosofia humanista.

 

El seu portaveu Miquel Mascaró ha assegurat que “Mallorca, històricament cruïlla de religions també avui és un mosaic d’espiritualitats i religions que junts mostren el camí que condueix vers l’Absolut. Diversos camins, però un únic Déu invocat en diversos noms”. Mascaró també ha avançat que tenen la intenció de convocar un parlament de religions a l’illa.

 

El president Miquel Ensenyat ha declarat que “les institucions públiques hem de donar suport en aquest tipus d’iniciatives, i més en un lloc tan divers com Mallorca, perquè són una  a la tolerància i a l'acord en un món massa dominat per la por i desesperança”