Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca es reuneix amb l’Associació Defensa Cap Blanc-Punta Regana

El president del Consell de Mallorca es reuneix amb l’Associació Defensa Cap Blanc-Punta Regana

(31/05/2016)

Miquel Ensenyat i la consellera del Departament de Territori i Infraestructures Mercedes Garrido han escoltat els afectats pel projecte de parc fotovoltaic de la Marina de Llucmajor

Diversos representants de l’Associació Defensa Cap Blanc-Punta Regana afectats pel projecte de parc fotovoltaic a la Marina de Llucmajor s’han reunit amb el president Miquel Ensenyat, la consellera Mercedes Garrido, el director insular de Territori i Paisatge Miquel Vadell i el director insular d’Urbanisme Joan Morey.

 

Han acudit a la reunió en representació d’aquesta entitat Jaume Quart, Maria Antònia Company, Toni Trobat, Jaume Garau i Sebastià Rubí.

 

Ensenyat i Garrido han escoltat les seves peticions i els han comunicat que ara per ara el Consell de Mallorca no es pot implicar perquè serà una institució que haurà de pronunciar-se en el procés de tramitació del projecte de parc fotovoltaic.

 

Tal i com explicà recent ment el Departament de Territori i Infraestructures a les “Energies renovables, territori i paisatge: reptes i alternatives”, cal afrontar el debat dels parc fotovoltaics i per això es fa feina amb el Govern de les Illes Balears en aquest sentit.