Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Ple del Consell de Mallorca dona una alternativa a l'Ajuntament de Manacor

El Ple del Consell de Mallorca dona una alternativa a l'Ajuntament de Manacor

(14/03/2019)

El Ple del Consell ha ratificat una proposta alternativa, proposada per l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, per tal de salvar l'actual conveni de cessió vigent entre la institució insular i el Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Manacor.

L'Ajuntament de Manacor va formular al·legacions a l'acord d'inici de resolució del conveni, que es va prendre a causa que es fes públic que només disposava del 40% de la propietat i que l'usdefruit que tenia del 60% restant havia caducat el 2014. Tot i no haver estat estimades, l'Institut planteja una solució alternativa a l'Ajuntament consistent en aconseguir la convalidació de l'actual conveni per almenys 301 de les 600 participacions en què està dividida la propietat de l'hipòdrom reunint a la resta de propietaris. Per aconseguir aquest quòrum, i de cara a donar les màximes facilitats possibles a l'ajuntament de Manacor, el Ple del Consell ha decidit ampliar el termini anteriorment concedit d'inici, de manera que de no fer-se efectiva aquesta convalidació proposada, el conveni quedaria extingit el 31 de desembre de 2019.

D'aquesta manera el Consell de Mallorca posen de manifest la seva voluntat de facilitar l'entesa entre l'Ajuntament de Manacor i la resta de la propietat de l'hipòdrom perquè sigui possible que l'Institut segueixi gestionant l'emblemàtica instal·lació hípica de la comarca de Llevant.