Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El nou director insular d’Infraestructures i Mobilitat pren possessió

El nou director insular d’Infraestructures i Mobilitat pren possessió

(24/08/2016)

El nou director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre, ha pres possessió del càrrec avui a la Sala d’Audiències del Palau Reial. Cifre substitueix Iñaki Miranda, que va abandonar el càrrec fa unes quantes setmanes.

Joan Cifre, el nou director insular d’Infraestructures i Mobilitat, ha pres possessió del càrrec avui a les dependències del Consell de Mallorca. Miquel Ensenyat n’ha presidit la presa de possessió, a la qual també han assistit la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino.

El director nou ha agraït a la consellera Garrido «la confiança dipositada» i ha afirmat que agafa el repte «amb molta il·lusió per treballar per als mallorquins i per a les mallorquines. Ara per ara, la Direcció Insular té dos grans projectes per davant, com són el rescat del túnel de Sóller i el desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos».

Cifre és llicenciat en dret per la Universitat de les Illes Balears. A més, té dos màsters: un sobre pràctica jurídica, de la Universitat Nacional Espanyola a Distància (UNED), i un altre sobre fiscalitat i tributació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). En l’àmbit professional, ha treballat com a misser des de l’any 2011 i s’ha anat especialitzant en temes turístics.

A l’acte també hi han assistit el secretari tècnic de Territori i Infraestructures, Marc López; el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, i el director insular d’Urbanisme, Joan Morey.