Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Museu Krekovic acull el fons d'art de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma

El Museu Krekovic acull el fons d'art de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma

(03/11/2016)

L'exposició temporal inclou 25 obres pictòriques que diversos artistes han cedit al llarg dels anys a la Federació. Aquest projecte reforça l'aposta que el Departament de Cultura fa amb el Museu Krekovic, per convertir-lo en un espai cultural proper i implicat amb el seu entorn social.

La sala d'exposicions temporals del Museu Krekovic acull des d'ahir capvespre l'exposició del Fons d'art de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma. Es tracta d'una mostra d'unes 25 obres pictòriques, sobretot d'obra gràfica, que l'entitat ha recopilat al llarg dels més de 30 anys d'història que duu com a moviment social de Ciutat. La col·lecció és fruit bàsicament de les donacions de diversos artistes com són Roca Fuster, Cándido Ballester, María Carbonero, Alfons Sard o Vicenç Torres, entre d'altres. Algunes de les obres van servir en el seu moment per il·lustrar cartells de festes de la ciutat.

 

Aquesta exposició s'ha plantejat com una mostra itinerant per diversos espais culturals de Palma i ara arriba al Museu Krekovic. A l'acte d'inauguració van assistir-hi el director insular de Cultura del Consell de Mallorca, Rafel M. Creus; el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Joan Forteza; la coordinadora de l'exposició, Antònia Martínez; l'assessor del Districte Llevant de l'Ajuntament de Palma, Daniel Oliveira; la presidenta de l'Associació de Veïns de Nou Llevant, María del Carmen Bueno; i, la responsable del Museu Krekovic, Maria del Mar Gaita.

 

Projectes com aquest s'emmarquen en el pla estratègic del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, que preveu transformar el Museu Krekovic en un espai cultural i social, més proper als ciutadans. Per aquest motiu es dóna suport a les iniciatives que suposen la participació i la implicació de les barriades properes al seu entorn.

 

L'exposició podrà visitar-se fins el pròxim 16 de novembre en horari de dilluns a divendres de 10h a 13.45h i dimecres de 16.30h a 20h