Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Gran Premi Nacional de Trot 2022 es disputarà el pròxim diumenge 22 de maig a Son Pardo

El Gran Premi Nacional de Trot 2022 es disputarà el pròxim diumenge 22 de maig a Son Pardo

(16/05/2022)

Durant la presentació de la prova s’ha celebrat el sorteig de dorsals de la cursa.

El conseller de Transició Turisme i Esports, Andreu Serra, el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Lluís Socias, i el president de la Federació Balear de Trot (FBT), Joan Llabata, han presentat el 89è Gran Premi Nacional de Trot, que es disputarà diumenge que ve, 22 de maig, a l'Hipòdrom Son Pardo.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de nombrosos representants del món del trot i de l’hípica, així com també amb els propietaris de cavalls que participaran en la cursa.

D'aquesta manera s’ha donat el tret de sortida al compte enrere per celebrar la cita més esperada pels amants del trot, la prova esportiva d'elit amb més antiguitat gravarà un nou nom de guanyador a la seva llarga llista.

Durant la roda de premsa s'han donat a conèixer les principals activitats previstes per al pròxim cap de setmana, així com el trofeu elaborat per l’escultor Miquel Sarasate, també present. A més, s’ha celebrat el sorteig de dorsals de la cursa.

El conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, ha remarcat «la importància d'un esdeveniment com aquest, especialment enguany que el podrem gaudir amb normalitat i sense restriccions de cap tipus».