Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Festival Insòlit es presenta a Barcelona

El Festival Insòlit es presenta a Barcelona

(27/10/2017)

El projecte, impulsat per tres joves arquitectes amb el suport del Departament de Cultura del Consell de Mallorca, ha estat seleccionat per a les Jornades Cultsurfing d’entre més de 120 propostes d’arreu de Catalunya, País Valencià i les Illes Balears.

La cinquena edició del CultSurfing, que s’ha celebrat el 25 i 26 d’octubre a la Fabra i Coats de Barcelona, és un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya.

 

Aquestes jornades professionals, que l’any passat van tenir lloc al Teatre Mar i Terra de Palma, tenen com a objectiu posar en comú els projectes culturals més singulars i esdevenir una plataforma que fomenti les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges.

 

Amb la mirada posada en la propera edició del Festival Insòlit, els impulsors del projecte han presentat la iniciativa, que proposa promoure el patrimoni existent a través d’intervencions efímeres als patis de Palma. El Festival, organitzat des del Departament de Cultura del Consell de Mallorca amb el suport de l’Ajuntament de Palma, ha estat seleccionat a través d’una convocatòria oberta d’entre més de 120 propostes culturals d’arreu de Catalunya, País Valencià i les Illes Balears.

 

Durant les jornades, els 16 projectes seleccionats han intercanviat experiències i s’han dut a terme taules rodones i tallers amb l’objectiu de debatre i trobar sinèrgies dins del sector cultural.