Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Festival EiMa torna a convertir Maria de la Salut en cruïlla entre les arts escèniques i el públic

El Festival EiMa torna a convertir Maria de la Salut en cruïlla entre les arts escèniques i el públic

(20/07/2022)

La mostra, que se celebra del 31 de juliol al 5 d’agost, inclou espectacles d’arts vives, dansa, música, un taller intergeneracional, i espais de reflexió

Maria de la Salut es convertirà del 31 de juliol al 5 d’agost en l’escenari de la setena edició del Festival d’arts escèniques EiMa. El document audiovisual resultant del procés creatiu del taller “It’s my party”, celebrat al centre de creació EiMa amb dones de Mallorca i conduït per l’artista canadenca de dansa Meagan O'Shea i la cineasta, també canadenca, Linnea Swan, serà l’encarregada d’inaugurar la mostra. 

El festival, organitzat pel centre de creació EiMa en col·laboració amb el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, ha estat presentat avui per la seva directora, Mariantònia Oliver i la vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, al Jardí de la Misericòrdia, Palma. 

A la presentació, la vicepresidenta Bel Busquets ha destacat que “una vegada més, el Consell de Mallorca és al costat de la cultura. Possibilitam que aquest festival d’arts escèniques es pugui dur a terme a través del nostre finançament. Així, feim extensiva la cultura a tots els racons de Mallorca. En aquest cas, és Maria de la Salut qui obre les seves portes a iniciatives artístiques”. 

Per la seva banda, la directora del festival, Mariantònia Oliver, ha remarcat que “enguany ens arriscam amb una programació que entra dins el poble, dins el nucli urbà de Maria de la Salut, ja que fins ara la mostra només utilitzava com a espai escènic el paisatge de fora vila”. 

La programació d’aquesta setena edició del Festival EiMa comptarà amb una selecció de vuit espectacles d’arts vives i dansa, dos concerts, un taller intergeneracional i una trobada de reflexió.