Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Departament de Mobilitat i Infraestructures s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat amb el lema “Camina amb nosaltres!”

El Departament de Mobilitat i Infraestructures s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat amb el lema “Camina amb nosaltres!”

(16/09/2019)

La campanya tindrà lloc del 16 al 22 de setembre on es realitzaran diversos actes, i en especial, el Park(ing) day a l’aparcament de la Llar de la Infància

El Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca s’adhereix a la campanya de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019 (SEM19) que compta aquest any amb el lema “Camina amb nosaltres!” que es celebrarà del 16 al 22 de setembre i comptarà amb actes especials com el Park(ing) day.

D’aquesta manera, el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Ivan Sevillano, ha signat la carta d’adhesió 2019 on el Consell de Mallorca es compromet a la realització i el suport de bones pràctiques relacionades amb la mobilitat sostenible; a més de donar suport al Dia Sense Cotxes.

El conseller Iván Sevillano ha destacat que “la Setmana de la Mobilitat és una campanya dirigida a sensibilitzar, tant a les institucions com als ciutadans, sobre les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe, tant per a la salut pública com per al medi ambient. A més, té com a objectiu impulsar la mobilitat sostenible a través del transport públic, la bicicleta i els viatges a peu”. 

Programació de la SEM19
Durant la setmana de la mobilitat es realitzaran diverses accions entre la que destaca l’organització del Park(ing) day, un esdeveniment d’àmbit mundial en el qual la ciutadania ocupa l’espai d’aparcament a la via per reinventar-los en altres espais més amables. Tindrà lloc el dia 20 de setembre de 12 a 14 hores a l’aparcament de la Llar de la Infància.

La programació del Park(ing) day constarà de música en directe, d’un bibliopark(ing) amb zona de lectura i relaxament gràcies a la col·laboració del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, l’àrea de jocspark(ing) pensada pel més petits amb la participació del Departament de Turisme i Esports, un fotopark(ing) que constarà d’un fotoreclam i la zona de mobilitypark(ing) on es farà un circuit amb segway i patinets elèctrics.

A més, podreu estar atents als consells sobre mobilitat sostenible que es publicaran al compte de Tuiter del Consell de Mallorca (@ConsellMca).