Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Departament de Medi Ambient entrega tres composteres i més de 300 poalets per a la separació de matèria orgànica

El Departament de Medi Ambient entrega tres composteres i més de 300 poalets per a la separació de matèria orgànica

(23/11/2018)

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, ha fet entrega avui de tres composteres domèstiques que es varen sortejar entre totes les persones que ho varen sol·licitar durant al campanya posada en marxa en motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

              

Les afortunades han estat Adela Coll de Palma, Rocio Campano de Bunyola i Maria Antònia LLinàs de Felanitx.

 

El Departament de Medi Ambient, amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, va posar en marxa una campanya per entregar poals de separació de matèria orgànica a casa entre totes les persones que ho sol·licitessin. A més també es podia participar en un sorteig de tres composteres domèstiques. En total, s’ha fet entrega de més de 300 poalets.

 

La consellera Espeja ha dit que “des del Departament estem compromesos amb la implantació de la recollida de matèria orgànica a tot Mallorca i amb accions com aquestes volem facilitar que la gent aposti per aquesta separació i també, perque no, per fer compost domèstic. A més, aquest és el segon any que posem en marxa aquesta iniciativa durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus, i durant el Dia Mundial del Medi Ambient, i la rebuda entra la ciutadania ha estat més que satisfactòria”.