Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell finança amb prop de 6 milions d'euros un total de 213 actuacions per millorar l'accessibilitat dels municipis

El Consell finança amb prop de 6 milions d'euros un total de 213 actuacions per millorar l'accessibilitat dels municipis

(14/06/2022)

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, destaca que s'ha aconseguit fer els espais públics més amables, amb més seguretat i més humanitzats.

El Consell de Mallorca ha posat a disposició dels ajuntaments 5.975.000 euros que han estat destinats a millorar i complimentar les condicions d'accessibilitat universal dels equipaments i edificis públics, preferentment dels parcs infantils, així com dels espais d'ús públic de titularitat municipal. Així ho ha explicat avui el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora qui ha assenyalat que desde 2018 i gràcies a aquestes ajudes s'han realitzat un total de 213 actuacions a tots els municipis de Mallorca. Segons Alzamora, "mai, i en un espai de temps tan curt, s'havia executat una actuació tan grossa: Ni en doblers invertits, ni en nombre d'obres fetes, ni en nombre de beneficiaris", ha destacat.

Les obres fetes han estat integrades dins altres projectes d'interès general que s'han executat als municipis. "Un exemple de visió global, d'integració i inclusió que inclou la perspectiva d'accessibilitat des del primer moment en què es projecta una obra o servei", ha assenyalat Alzamora.

En definitiva, segons Alzamora, "amb aquestes inversions hem millorat la qualitat de vida no només de les persones amb dificultats, sinó la del conjunt de la població; itineraris i espais més amables, amb més seguretat i més humanitzats per a tothom".